25pp Uygulamasını Cihaza Yükleme ve Kullanım


iOS cihazlara crackli App Store uygulamalarını yüklemekte kullanılan Installous uygulamasına ait websitesinin hizmeti durdurması haberini sizlerle Installous’a Elveda Hackulous Kapanıyor konusundan paylaşmıştık. Bu haberin ardından installous’a alternatif, bir çok açıdan da ondan daha iyi bir uygulama olan 25pp daha da popüler hale gelecek gibi görünüyor.
Biz de sizlere bu yazımız ile 25ppuygulamasının jailbreakli olan cihazlarınıza nasıl kuracağınızı ve uygulamaları nasıl yükleyeceğinizi anlatmaya çalışacağız. Bilineceği üzere 25pp uygulaması Çince bir uygulama olduğundan kullanıma dair sıkıntı yaşanması ihtimaline karşı sizlere bu rehber ile yardımcı olacağız. Bu arada minik bir hatırlatma yapalım, 25pp’nin bir de PC versiyonu bulunmakta bu versiyon ile jailbreaksiz cihazlara da uygulama atabilirsiniz.

25pp Nasıl Yüklenir?

25pp uygulamasını yüklemek için öncelikle Cydia‘da bu uygulamaya ait repo adresini girmemiz ve kaynağı eklememiz gerekiyor. Sırası ile Manage >> Sources kısmına girerek yukarıda yer alan “Edit” butonuna sonra sağda belirecek olan “Add”butona tıklayarak yukarıdaki resimde görülen adresi yazıp “Add Source” butonu le kaynağı kaydediyoruz. Repo : http://apt.25pp.com
Bu repoyu yüklediğinizde benim yüklediğim tweakleri yüklemelisiniz :)


25pp Uygulamasını Cihaza Yükleme ve Kullanım için “0 yorum” bulunmaktadır.